Politică de confidențialitate

Politica de confidentialitate

  1. INFORMAȚII

1.1. Regulament de față face referire la gestionarea datelor cu caracter personal conform  Regulamentul UE nr. 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (GDPR).

Regulamentul este aplicat de ACCORD ELECTRONICS S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului J40/9239/1998 și prezinta principiile de prelucrare a informațiilor personale ale vizitatorilor paginii de internet ACCORD ELECTRONICS, www.accordgrup.ro ,www.accordelectronics.eu și a clienților ACCORD ELECTRONICS S.R.L

1.2. ACCORD ELECTRONICS S.R.L.  este răspunzătoare de prelucrarea datelor cu caracter personal și determină scopul și mijloacele prin care vor fi procesate datele cu caracter personal.

  1. DATELE PERSONALE PRELUCRATE

2.1. Datele furnizate de clienți. ACCORD ELECTRONICS S.R.L. prelucrează datele personale ale clienților. În principal, sunt acele date personale furnizate contractual. Aceste date includ adresa de e-mail, numele și prenumele, adresa, numărul de telefon.

2.2. Datele obținute prin cookie-uri. Pentru a eficientiza campaniile de marketing și pentru a îmbunătăți ofertele, ACCORD ELECTRONICS S.R.L.  folosește informații despre activitatea utilizatorilor. Dacă v-ați dat consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor în browserul dvs., ACCORD ELECTRONICS S.R.L. va deține date despre vizita/vizitele pe site-ul web, produsele vizualizate și alte activități efectuate pe pagina web.

2.3. ACCORD ELECTRONICS S.R.L. nu colectează și nu prelucrează alt tip de date personale, cum ar fi datele personale cu caracter sensibil, ca de exemplu, etnie sau religie etc.

  1. SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

3.1. Numele și prenumele, precum și detaliile de contact sunt procesate pentru a putea îndeplini contractul dintre ACCORD ELECTRONICS S.R.L. și client. Prelucrarea datelor în acest caz, este inclusă in decursul tuturor activităților.  Dacă aceste informații nu sunt furnizate firmei ACCORD ELECTRONICS S.R.L., aceasta din urmă nu își poate îndeplini angajamentul contractual.

3.2. Pentru a putea prezenta oferta de produse și servicii de care dispune, ACCORD ELECTRONICS S.R.L.  folosește următoarele date personale: nume și prenume, adresa de e-mail și uneori numărul de telefon pentru discutii directe, ocazionale. Procesarea datelor se realizează pentru îndeplinirea intereselor legitime ale ACCORD ELECTRONICS S.R.L. sub formă de marketing direct cu caracter limitat. ACCORD ELECTRONICS S.R.L. nu are nevoie de consimțământul dvs. pentru acest gen de comunicări, însă vă permite să vă dezabonați în orice moment sau să vă opuneți unei astfel de procesări dând click pe link-ul corespunzător găsit în fiecare mesaj primit de la ACCORD ELECTRONICS S.R.L. sau în setările contului de utilizator. Dacă vă retrageți consimțământul, nu vom mai procesa datele dvs. în scopul trimiterii de comunicări.

3.3. Pentru a face publică oferta ACCORD ELECTRONICS și pentru promovarea ofertei ACCORD ELECTRONICS se utilizează în principal o adresă de e-mail pentru comunicare. În acest caz, procesarea se bazează numai pe consimțământul, dvs., care este în întregime voluntar și puteți continua să utilizați pe deplin site-ul nostru dacă nu doriți să vă acordați consimțământul.

3.4. Pentru o mai bună orientare a publicității și promovării, ACCORD ELECTRONICS S.R.L. se ocupă de datele privind vizitele pe site-uri, produsele vizionate și alte activități desfășurate pe alte site-uri, atunci când utilizează cookie-uri.Procesarea este posibilă doar pe baza consimțământului dvs. cu privire la utilizarea cookie-urilor corespunzătoare. Acest consimțământ este în întregime voluntar.

  1. REVOCAREA CONSIMȚĂMÂNTULUI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

4.1. Utilizatorii și clienții ACCORD ELECTRONICS S.R.L. se pot dezabona în orice moment de la primirea comunicatelor:

  • dând click pe link-ul regăsit în fiecare comunicat în partea de jos; sau
  • trimițându-vă dezacordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal la ACCORD ELECTRONICS S.R.L. la adresa de e-mail [email protected] sau prin intermediul altor contacte enumerate în aceste regulament.

Cookie-urile. Dacă doriți să dezactivați stocarea cookie-urilor, puteți schimba setările direct în browser-ul dvs.. Dacă dezactivați stocarea cookie-urilor de la ACCORD ELECTRONICS S.R.L., este posibil ca unele părți ale site-ului să nu funcționeze corect.

  1. ACCESUL ASUPRA DATELOR PERSONALE

5.1. Datele personale colectate sunt prelucrate de către ACCORD ELECTRONICS S.R.L și colaboratorii săi. Toate persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate să păstreze confidențialitatea și acest angajament continuă chiar și după ce s-a încheiat cooperarea cu ACCORD ELECTRONICS S.R.L,

5.2. ACCORD ELECTRONICS S.R.L. gestionează, de asemenea, prelucrarea datelor cu caracter personal în calitate de procesator.

  1. DURATA DE PROCESARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

6.1. ACCORD ELECTRONICS S.R.L. procesează datele personale pentru a putea îndeplini și realiza contractul pe întreaga durată contractuală, inclusiv plata și livrarea bunurilor. Conform legii, ACCORD ELECTRONICS S.R.L. păstrează unele dintre datele conținute în documentele contabile.

6.2. Comunicările sunt trimise utilizatorilor, atât timp cât acest lucru este acceptat de către client. Acestea sunt trimise până când clientul se dezabonează sau până când își exprimă dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop. Cu toate acestea, comunicările sunt trimise timp de maxim 10 ani.

6.3. Datele obținute în scopuri de marketing prin intermediul cookie-urilor sunt procesate pe durata consimțământului dvs. pentru utilizarea cookie-urilor, adică atâta timp cât veți permite stocarea cookie-urilor în browserul dvs. sau până când vă veți exprima dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop.

  1. DREPTURI ASUPRA DATELOR PERSONALE PRELUCRATE

7.1. În ceea ce privește prelucrarea datelor personale, puteți să contactați ACCORD ELECTRONICS S.R.L. și să solicitați:

  • Informații privind datele dvs. cu caracter personal, ce au fost prelucrate de ACCORD ELECTRONICS S.R.L. cu privire la scopul și natura prelucrării datelor cu caracter personal, inclusiv informații despre potențialii beneficiari ai datelor cu caracter personal, în afara de ACCORD ELECTRONICS S.R.L. Informațiile generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt menționate în aceste regulament.
  • Accesul la datele pe care le-ați furnizat către ACCORD ELECTRONICS S.R.L. Dacă se exercită acest drept, ACCORD ELECTRONICS S.R.L. vă va confirma dacă și care date personale sunt prelucrate și, dacă este cazul, vă vor fi puse toate la dispoziție, împreună cu informațiile despre prelucrarea acestora.
  • Corectarea datelor cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete. Numai în cazul informațiilor actualizate corect se poate onora contractul dintre ACCORD ELECTRONICS S.R.L și client.
  • Justificarea și eliminarea unei stări defectuoase (cum ar fi blocarea, corectarea, completarea sau ștergerea datelor personale) dacă considerați că ACCORD ELECTRONICS S.R.L. procesează date cu caracter personal ce contravin protecției vieții personale sau încalcă reglementările legale.
  • Ștergerea datelor cu caracter personal (așa-numitul drept de a fi uitat) sau prelucrarea limitată a acestora, în cazul în care acestea nu mai sunt necesare în aceste scopuri sau dacă ACCORD ELECTRONICS S.R.L. nu mai are un motiv legitim de a procesa date cu caracter personal, inclusiv în cazurile în care nu sunteți de acord cu prelucrarea ulterioară. În îndeplinirea acestor condiții, ACCORD ELECTRONICS S.R.L. vă va șterge total sau parțial datele.
  • Transferarea datelor personale prelucrate automatizat, obținute prin consimțământul dvs. de la ACCORD ELECTRONICS S.R.L. către o altă entitate catre care ACCORD ELECTRONICS S.R.L. transmite datele dvs. personale într-un format utilizat în mod obișnuit.

7.2. În plus, clienții ACCORD ELECTRONICS S.R.L. pot contesta prelucrarea datelor cu caracter personal în cazul trimiterii de comunicări irelevante, în baza căreia ACCORD ELECTRONICS S.R.L. va înceta imediat prelucrarea datelor cu caracter personal în aceste scopuri.

7.3. În plus față de drepturile prezentate mai sus, puteți să va opuneti întotdeauna ACCORD ELECTRONICS S.R.L. cu o reclamație transmisa catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelo cu Caracter Personal.

  1. Securitatea datelor

8.1 ACCORD ELECTRONICS S.R.L. este responsabilă de securitatea datelor dvs. Manipularea datelor cu caracter personal este în deplină conformitate cu legislația în vigoare, inclusiv cu Politica generală de confidențialitate (GDPR).

8.2. Toate datele cu caracter personal sunt stocate în baze de date și sisteme accesibile numai persoanelor care sunt autorizate să dispună direct de aceste date cu caracter personal, în scopurile specificate în aceste reguli și numai în măsura în care acest lucru este necesar.

  1. Contact și valabilitate

9.1. Dacă aveți orice fel de nelămurire referitoare la procesarea datelor personale sau în cazul în care considerați că vi s-au încălcat drepturile, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail:  [email protected]

9.2. Acest regulament intră în vigoare începând cu 25.05.2018

contact

  • Bdul.Ion Mihalache 92, bl.44A2
  • sector 1, Bucuresti, CP 011197
  • [email protected]
  • Help desk: [email protected]
  • Birou (+40) 213 110 194-97
  • Telekom (+40) 766 507 287
  • Orange (+40) 745 103 959

Copyright Accord Electronics SRL 2018© Designed by Vlamir IT Service